0
(0)

Bogdan Enoiu, omul din fruntea McCann Erickson, una din cele mai tari agentii de la noi din tara (daca nu cumva cea mai tare:)) ne-a acordat cateva minute sa ne spuna reteta lui pentru succes. L-am prins cand a iesit de la un client (Vodafone) si pentru ca era pe fuga (ca intotdeauna de altfel) am montat trepiedul si l-am filmat direct pe spatiul verde, langa bulevard :).

Pe Bogdan il stim de multi ani si intotdeauna a fost super ok si mi-a placut rezultatul muncii lui. De aceea am zis sa il filmam 🙂

Sa faci totul cu placere, sa nu fii incrancenat, sa crezi in steaua ta. Asta ti-o dau cei 7 ani de-acasa si mediul in care te formezi.
Sa nu te lasi batut niciodata. Aici te ajuta sportul.

Viata este un ciclu de infrangeri si victorii care nu se termina niciodata.

Indiferent de meseria care o practici, trebuie sa o faci cu pasiune – nu exista sa nu vina rezultate. Si pe urma multumirea de sine, bani si asa mai departe.

Imi plac oamenii care se poarta frumos cu alti oameni, indiferent de pozitia pe scara sociala. Vezi caracterul oamenilor cum se poarta cu cei mai mici ca ei, nu cu cei mai mari ca tine.

Mi-a placut “Enzo sau arta de a conduce pe ploaie”. Ceea ce ai de demonstrat este intotdeauna inaintea ta. Priveste intotdeauna inainte si sa nu te culci pe lauri.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?