0
(0)

Pe Andreea am filmat-o in parc la Floreasca. Plecasem de la studioul in care facea o sedinta de photoshooting pentru o castigatoare de pe blogul ei si acest parc a fost prima optiune.

Experienta pre si post filmare a fost foarte interesanta. De cand am parcat masinile, si pana am ajuns pe o banca in parc, mai retrasa, sa filmam, am avut parte de o gramada de claxoane, mamaicile si tataicii susoteau pe banci “Uite-o pe Andreea Raicu”, copii chicoteau si dadeau ture cu bicicletele pe langa noi. Haos frate. Cred ca daca nici daca eram cu Bill Gates sau Obama nu era asa o mare emulatie.:)

 

Andreea Raicu:  Secretul este multa munca si constiinciozitate. Si educatia primita, si valorile cu care am fost crescuta si principiile in urma carora mi-am trait viata.

M-am nascut intr-o familie in care parintii mei mi-au spus ca e foarte important sa muncesti si sa ii respecti pe TOTI oamenii din jur, chit ca sunt femei de serviciu sau directori de companii.

Respectul este cel care te faci sa primesti RESPECT in schimb.

Andreea Raicu:  Cred ca este important ca am inceput de jos si am facut lucrurile treptat.

Eu eram fara incredere.

Oamenii presupun ca daca esti frumoasa, nu ai foarte multe lucruri de spus. E o eticheta pe care multi oameni ti-o pun. Si trebuie sa le demonstrezi oamenilor ca nu este asa

Si cand ani de zile ti se spune ca “nu iti dau lucrul asta pentru ca nu cred ca il poti face” ajungi sa crezi si tu asta.

Andreea Raicu:  Am fost foarte ambitioasa.

E o nebunie ce am facut la 20 si ceva de ani: am inceput cu Ora 7 buna dimineata la PRO TV.  La un moment dat aveam senzatia ca stagnez si ca nu puteam/nu eram lasata sa fac mai mult.

Andreea Raicu:  La revista Viva mi s-a oferit postul de stilist. Am renuntat la absolut tot, foarte mult.

A fost foarte greu, pentru ca nu scrisesem nici un rand in fata mea. A fost ceva absolut ingrozitor, ca nu stiam de unde sa incep. Cum sa fie structurat interviul. Am avut noroc, ca am avut niste colegi senzationali de la Viva, care m-au tratat ca pe colega lor, nu ca pe vedeta de televiziune. A fost locul unde am inceput sa am incredere in mine si sa se cladeasca lucrurile incet incet.

Andreea Raicu:  Atunci am invatat ce inseamna sa fii responsabil. Daca nu eram gata cu materialul, paginile plecau goale in tipar. Am muncit enorm. Stateam si pana la ora 2-3 noaptea. Mergeam la mare pentru sedinte foto: eu conduceam, eu faceam sedinta foto, eu ma intorceam, ma duceam la birou. A fost o perioada incredibila, in care am muncit mult dar si pentru ca am avut de-a face cu oameni minunati in jurul meu care au avut dorinta sa ma invete.

 

Cred ca secretul este sa iti placa ceea ce faci, sa nu tratezi superficial si sa muncesti mult.

In televiziune nu exista zile de sarbatoare, nu exista ziua ta. Nu conteaza. Oamenii deschid televizorul sa vada un prezentator destins, nu unul care are probleme.

Andreea Raicu:  Cred ca fiecare lucru pe care il inveti in viata, o intalnire pur si simplu, poate sa iti produca un DECLICK si de la declickul respectiv sa iti doresti sa inveti mai multe.

Cred ca este foarte important sa fii autentic. Uneori lumea imi spune ca sunt o persoana rece la televizor, dar oamenii vad cum sunt in primele 5 minute.

Falsitatea transpare imediat. Eu sunt in domeniul asta de aproape 15 ani. Sa nu pretinzi ca esti altceva decat esti 🙂
Andreea Raicu

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?