5
(1)

Dana Vlascianu este o (foarte) tanara antreprenoare. La 24 de ani si-a deschis propriul cabinet de epilare definitiva in sistem franciza. De ce am vrut sa o filmam? Pentru ca are o poveste interesanta si fiind la inceput de drum (asa cum multi din romani vor sa fie) am vrut sa aflam CUM E SA FII antreprenor in Romania. 6 minute de chintesenta antreprenoriala. Recomandat celor care vor sa se apuce de ceva pe cont propriu.

 

Dana Vlascianu:  Am deschis salonul de epilare definitiva in ianuarie, anul acesta. Deja am un an de zile 🙂

La 18 ani, dupa ce am intrat la facutate, am inceput sa cochetez cu modelingul. L-am facut 4 ani de zile pe perioada facultatii. Am lucrat si afara si in tara. Dar la un moment dat trebuie sa pui punct si sa incepi  sa faci altceva.

Cum am putut sa imi deschid salonul? Este tot in domeniul frumusetii. Mie mi se pare ca e foarte usor de lucrat cu persoane care vin la tine sa se infrumuseteze. E usor de gestionat pentru ca nu sunt multi angajati. Pe mine ma speria lucrul asta, de multi angajati. La 24 de ani, fara experienta, nu mai lucrasem in alta parte si nu aveam aceasta experienta de angajat.

Nu puteam sa deschid o afacere intr-un domeniu in care nu aveam experienta, gen service auto.

Mi-am luat inima in dinti, am zis ca vreau sa am business-ul meu, oricat de mic ar fi, oricat de putini bani as castiga si oricat de mare ar fi munca, am zis ca vreau sa construiesc eu ceva. Este ca un copil. Cea mai mare satisfactie e cand vezi ca din munca ta se vad rezultatele.

 

StartEvo: Cat de greu ti-a fost?

Dana Vlascianu:  Nu mi-a fost usor.

Cand esti hotarat sa faci un lucru, ai acel entuziasm, care iti da putere. La inceput m-a ajutat chestia asta si apoi m-a ajutat rezultatele care le-am avut.

Nu am mai avut timp pentru mine, sa ies in oras, sa dorm 10 ore pe zi (cat dormeam inainte), dar a meritat. Daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel

Muncesc in medie cam 10 ore pe zi si sambata 6 ore.

 

StartEvo: Cum te vezi peste 5 ani? Ce visuri ai?

Dana Vlascianu:  Nu stau sa ma gandesc prea mult la chestia asta. Omul se schimba. Am niste visuri acum, dar nu stiu daca peste 3-4 ani de zile voi gandi la fel. Eu sunt adepta mersului pas cu pas. Nu stiu ce o sa fie. Vreau sa cresc usor, dar sigur

 

StartEvo: Sfaturi pentru tineri?

Dana Vlascianu:  Sa aiba curaj. Nu exista nu se poate. Si eu ma gandesc intotdeauna: Daca altii au putut, eu de de n-as putea?

Suntem toti egali. Daca cel de langa mine a putut, eu de ce nu as putea?

 

StartEvo: Ce tip de carti citesti?

Dana Vlascianu:  In ultimul an nu am mai citit. Cartile mele preferate: Pe aripile vantului si Shogun. Sunt doua carti din care am invatat foarte mult. Le-as reciti in fiecare luna daca mi-ar permite timpul.

 

Indemn: Celor de varsta mea, pentru ca nu mi-as permite sa dau un sfat celor de o varsta mai inaintata care deja au experienta vietii: SA AIBA CURAJ PENTRU CA NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL!

dana vlasceanu

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 5 / 5. Numar voturi: 1

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?