0
(0)

Stiati ca Luana Ibacka lucreaza de 24 de ani in mass-media? A fost fotograf, reporter, PR manager, jurnalist, redactor sef la o revista, producator, impresar si prezentator Tv… iar de 3 ani realizeaza prin propria firma, emisiuni de televiziune.Vizionati povestea ei, de la inceputuri si pana astazi, cand Luana este vedeta Prima Tv si si-a implinit un vis prin proiectul “Cunoaste, viseaza, iubeste”!

Cateva idei din interviu:

Luana Ibacka: Dupa ce am terminat liceul, am intrat in massmedia. Dupa ’89 – ’90 erau foarte putini care faceau aceasta meserie.

Inainte de revolutie am lucrat ca muncitor necalificat (si pe urma fotograf) in laboratorul foto a lui Ceausescu. Era singurul loc unde se prelucra fotografie in mod profesional. Pe atunci se lucra in baie, cu revelator, cu substante… Asa am invatat toate metodele, aparatele pentru a fi fotograf. Imediat dupa revolutie am gasit imediat de lucru in vreo 6 locuri. Cam tot timpul am avut 4-6 joburi in paralel.

Am luat multe premii in domeniul fotografiei.

PR, televiziune, impresariat, showbiz. Am migrat din una in alta. Felul meu de a fi este de a nu face compromisuri. Daca vreodata eram neapreciata, jignita sau cineva tipa la mine, plecam, stiam sigur ca o sa gasesc in alta parte.

M-am zbatut sa am consecventa. Nu am vrut sa abandonez munca pe care am facut-o  dupa 1-2-3-5 ani. Eram sigura ca o sa mearga. Si chiar daca nu mergea financiar, eram fericita ca faceam ce imi place. Si uite asa au trecut 24 de ani de cand fac massmedia.

Am fost in culise, am fost PR, producator, foarte multe meserii care reprezinta televiziunea… intr-un final am ajuns prezentator, realizator. De 3 ani prestez propria firma de productiei. Am si caderi am si urcusi. Una peste alta supravietuiesc.

StartEvo: Sfaturi?

Luana Ibacka: Mi-e greu sa primesc sfaturi. Pentru ca nu exista persoana care sa nu fi auzit ce se intampla acum pe pamant,  acum fiecare dintre noi are ocazia sa ia lucrurile in serios. Daca ne-am permis pana anul asta sa fim superficiali, de acum nu mai e asa. Atentie, totul se intoarce ca un bumerang impotriva noastra. Nu esti serios, nu vei fi tratat serios. Nu dai iubire, nu primesti iubire.

O alta recomandare este sa fiti activi. Iesiti afara. Cand iesiti afara, lasati orice gadgeturi jos, pentru ca e nepoliticos sa fii prezent fizic, dar cu mintea in alta parte.

Daca ar fi sa imi dau un sfat mie – este sa ma manifest cat mai putin verbal. Vorbele nu fac nici un bine. Poti sa transmiti si altfel decat prin cuvinte. Prin fapte, mai putin prin vorbe.

StartEvo: Ce ne poti spune despre bradutul din spatele tau?

Luana Ibacka: Bradutul aceste reprezinta o continuitate pentru mine. Ajuta la educatia copiilor din Romania. S-au strans 2.2 milioane euro in ultimii ani. Acest an a reprezentat o noutate pentru mine, pentru ca pana acum am vandut brazi facuti de alti oameni. Acum l-am facut eu.

luana ibacka

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?