0
(0)

Ieri dimineata am fost sa il filmam pe domnul Theodor Paleologu. Un om cu o cultura deosebita (pana la urma, a fost si ministru al culturii la un moment dat:))

Cateva lucruri interesante pe care le spune domnia sa:

– Rezultatele durabile nu se obtin decat prin acumulare

– Trebuie sa ai rabdare sa incasezi esecurile

– In tinerete ii cerea tatalui sau scutiri fictive ca sa poata sa ramana acasa sa citeasca ce vrea el: Platon, Plutarch, Aristotel 🙂

– “La 1 succes am avut 5 esecuri”

– Statea 12 ore in biblioteca sa invete

– un citat in nemteste preferat – “Destepti suntem cu totii, dar trebuie sa fim in stare sa stam cu fundul pe scaun ore intregi”

– “Modelele mele erau Cato si Cicero”

– “Trebuie sa fim pregatiti sa apucam norocul atunci cand se prezinta.”

– la 20 de ani se casatorea, la 21 de ani avea un baiat. Acest lucru presupunea o presiune suplimentara, care l-a maturizat accelerat.

via wikipedia. Theodor Paleologu (n. 15 iulie 1973, București, România) este un eseist, diplomat și om politic român, ambasador al României în Danemarca și Islanda în perioada 2005 – 2008 și deputat de București din partea Partidului Democrat-Liberal în legislatura 2008-2012.[1] De asemenea, între 22 decembrie 2008 și 23 decembrie 2009, a fost ministru al culturii în guvernul Emil Boc.[2]

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?