0
(0)

Laslo Pacso, nascut in Hunedoara, antreprenor (actualmente la Business Days), ne-a dat un scurt interviu de 9 minute. Merita sa il urmariti!

laszlo-pacso

Am terminat telecomunicatiile. Desi sunt inginer, nu am practicat niciodata ingineria. Din anul 2-3 de facultate am prins flama antreprenoriatului.

Am trait in Timisoara multa vreme. Am pornit aici primul business in telecomunicatii. Am ajuns pana la 14 magazine. Am facut un exit.[…]

Dupa aceasta prima experienta antreprenoriala, am practicat diverse proiecte in domeniul sanatatii vreo 3 ani de zile.

Recent am infiintat o asociatie care are focusul de a ajuta antreprenorii din Romania si la a acrea o cultura antreprenoriala sanatoasa.

In martie 2010 s-a nascut in Tg Mures acest proiect – Business Days.

Vrem sa ajutam oamenii de afaceri sa se dezvolte oferindu-le atat platforme online, cat si prin intermediul evenimentelor si a emisiunilor pe care le facem. […]

Asta e foarte pe scurt parcursul profesional din ultimii ani. […]

Pot sa spun ca viata mi-a oferit destul de multe provocari. Invat foarte mult din interactiunea cu alti oameni. Sunt genul de om care nu penalizez din prima greselile.

Am avut multi sefi pe vremea cand lucram care erau intoleranti – am considerat ca asta nu m-a ajutat sa ma dezvolt. […]

Imi place foarte mult sa incurajez tinerii sa vina alaturi de proiectele noastre. Avem foarte multe colaborari cu voluntari.[…]

Spiritul antreprenorial cateodata este mai puternic decat spiritul salarial.

Exemplul personal este cel mai important lucru

Subventionam participarea tinerilor la evenimente.

Invataminte:

Am invatat ca in momente dificile este foarte important sa iti rescrii ADN-ul. Flexibilitatea este foarte importanta.[…]

Intre bani si timp exista un echilibru. Cand ai bani, poti sa cumperi timp (sa angajezi, sa dai altora sa faca). Si invers.

Impreuna, mai multi putem face lucrurile mult mai bune decat fiecare pentru el.[…] Cand oameni de valoare se aduna si actioneaza in jurul acelui scop, se intampla lucruri frumoase.

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?